Technico Installatietechniek is verhuisd! Meer informatie
dorpshuis de Schutse 1

Diensten

Totaal ontzorgen

TechniCo levert diensten op het gebied van installatie, service & onderhoud, beheer en advies voor zowel elektrotechniek als werktuigbouwkunde.

Wij maken gebruik van onze kennis en ervaring om met slimme combinaties van bekende en bewezen technieken en middelen u voor het beschikbare budget de best mogelijke oplossing te bieden.

 

Soms kan een hogere investering uiteindelijk goedkoper zijn in het gebruik en in de bedrijfsvoering. Mogelijkheden bespreken wij graag met u.


Specialismen

Verwarming, Ventilatie en luchtbehandeling, GaWaLo en Sanitair, Elektrotechniek, Inbraak- en brand, en camerabeveiliging, Inspecties; NEN 3140, Legionella-inspectie & beheer en rioolonderzoek, Service, Onderhoud & Beheer, Duurzaam; Zonnepanelen, warmtepompen en LED.


https://thuiscomfort.nl/installateurs/technico-installatietechniek-bv.html


TechniCo is onderdeel van de Delmeco Group. Een groep technische bedrijven die de krachten kunnen bundelen om klanten van dienst te kunnen zijn. Ieder met hun eigen specialisme en markten. Voor meer informatie zie onze websites www.technico-goes.nl en www.delmeco.nl.

TechniCo Installatietechniek BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@technico-goes.nl

0113-36 20 50