Technico Installatietechniek is verhuisd! Meer informatie
MFC Breskens - Technico

Een veilig gevoel

Een veilig gevoel

Je prettig voelen en op je gemak dat is wat we allemaal willen. Toezicht op je eigendommen doormiddel van op afstand via een camera in je huis of kantoor kijken. Of vanuit je woonkamer zien wie er aan de deur staat. Het kan allemaal.

Je eigendommen beveiligen met een beveiligingssysteem kan natuurlijk ook. Automatische doormelding naar je mobiele telefoon of e-mailadres? Ook dat kan.

 

Slimme systemen die je helpen, er zijn legio toepassingen, van automatische verlichting die aan gaat als je uit bed stapt tot een ‘veegschakelaar’ die alle verlichting in één keer afschakelt. Wil je snel hulp roepen, dat kan ook middels bijvoorbeeld een handzender of een vloermat die detecteert en een melding geeft als je bent gevallen.

 

Gewaarschuwd worden voor gevaren? We kunnen rookmelders toepassen, al dan niet gekoppeld op het beveiligingssysteem. Dat geldt ook voor waterlekkage, hiervoor zijn slimme melders die een signaal geven als er een leiding lekt.

 

Weten of uw bestaande installatie (nog) voldoet? Dit kunnen wij voor u onderzoeken door het uitvoeren van een zogenaamde NEN 3140 inspectie voor uw elektrotechnische installatie als ook inspectie voor Legionella.

 

Een veilig en ontzorgd gevoel krijg je ook als je weet dat systemen nog up-to-date zijn en gecontroleerd. Onderhoud en inspectie is dan ook belangrijk om zeker te zijn dat systemen optimaal functioneren en u ze kunt blijven gebruiken.


Terug naar diensten

TechniCo Installatietechniek BV

Marquesweg 4
4462 HD Goes
info@technico-goes.nl

0113-36 20 50